Savunma Sanayii Başkanı Demir: Milli Dayanışma Kampanyası’na 10 milyon lira bağışlıyoruz

Muhammed Mustafa TÜRKMEN - Genel Koordinatör
1 Dk. Okuma Süresi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Korona Virüsü ile mücadele kapsamında dün başlatmış olduğu ve Turkish Defence Agency’inin de 1 aylık reklam gelirini bağışlayarak katıldığı Milli Dayanışma Kampanyası’na Savunma Sanayi firmalarından destek geldi. Geçtiğimiz günlerde koronavirüs kapsamında alınan tedbirlere ve savunma sanayiinin sağlık sektörüne yapabileceği katkılara ilişkin değerlendirmede bulunan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir twitter’dan yaptığı açıklamada ASELSAN, HAVELSAN, TUSAŞ, ROKETSAN, TEI, STM ve SSTEK firmalarının ilk etapta toplam 10 milyon TL destek vereceğini açıkladı. devamında diğer firmaları da kampanya ya davet etti, Başkanımızın açıklaması şu şekilde oldu;

“Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na, Savunma Sanayii ailesi olarak ilk etapta ASELSAN, HAVELSAN, TUSAŞ, ROKETSAN, TEI, STM ve SSTEK firmalarımızla toplam 10 milyon TL destek veriyoruz. Savunma sanayii ailemizin bütün paydaşlarını ve çalışanlarımızı da bu kampanyaya davet ediyor, verdikleri ve verecekleri destekler için şimdiden teşekkür ediyorum.”

Bu Yazıyı Paylaş
By Muhammed Mustafa TÜRKMEN Genel Koordinatör
Takip et:
İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Öğrencisi, amatör fotoğrafçı ve yazar. 5+ senedir grafik tasarım üzerine işler yapıyor. Yazılım, uzay, savunma sanayii ve teknoloji konuları ile ilgileniyor.
Yorum yap

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

Exit mobile version